Pihla, neuleohje lapasiin, pdf

3,90 €
2,90


Kirpeät syysaamut, keltaiset koivunlehdet, kuulas iltapäivän aurinko ja sumuiset aamut. Kun syksy hiljalleen hiipii nurkkiin, on aika ottaa puikoille lapaset. Kotimainen rouhea villa, syvät syksyn värit ja leikkisät nypyt ovat Pihla-lapasten juju. Lapasissa on kiilapeukalo. Ohje sopii hyvin aloittelevammallekin neulojalle ja lapaset on mahdollista neuloa myös ilman nyppyjä. Nyppyjen neulominen on kuitenkin varsin hauskaa ja koukuttavaa, joten suosittelemme sukeltamaan nyppyjen maailmaan!

Pihla-lapasohje on ilmainen Tukuwool DK:n ostajalle. Kun tilaat meiltä Tukuwool DK:ta, lähetämme ohjeen sinulle sähköpostitse kun käsittelkemme tilauksesi.

 

Lanka: Tukuwool DK (250m/100g)

Menekki: Noin 60-80g

Puikot: 3,25mm pyöröpuikko 100cm kaapelilla tai 3,25mm sukkapuikot. Ohje on kirjoitettu pyöröpuikolle

Neuletiheys: 25s ja 36krs = 10cm sileää neuletta
Suunnittelija: Anna Heino

Harmaa lapaskuva: Anniina Juuti
 

Tämä neuleohje on ladattava tuote. Kun teet tilauksen joka sisältää ladattavia tuotteita, saat hetken kuluttua sähköpostiisi linkin josta voit ladata tilaamasi ohjeet itsellesi. Latauslinkki on voimassa 30 päivää tilauksesta ja ohje on mahdollista ladata yhteensä viisi kertaa. Näin voit ladata ohjeen tarvittaessa esimerkiksi eri laitteilla. Voit kuitenkin ladata ohjeen vain omaan käyttöösi.

Suosittelemme myös

Tukuwool DK, nila
20,95
Toimituksen paino: 100 g
Tukuwool DK, lehto
20,95
Toimituksen paino: 100 g
Tukuwool DK, hohka
20,95
Toimituksen paino: 100 g

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Neuleohjeet, Lapasohjeet, Anna Heino, TumppuKAL2023