aatenhot

bananaa


Tervetuloa Kässäpuotiin!

Meille käsillä tekeminen on elämäntapa. Ihaninta käsillä tekeminen on silloin, kun materiaalit ovat lähellä tuotettuja, aitoja ja alkuperäisiä. Sellaisia ihanan rouheita, joista haistaa vielä lampaan tuoksun. Siksi olemme omistaneet aikamme puodille joka palvelee sieltä, mistä kaikki alkaa. Maaseudun ytimeen, jossa lehmät laiduntavat ja sydäntalvellakin voi kuulla kukon kiekuvan kanalassaan. Tärkeintä meille olet kuitenkin sinä! Kiitos että valitset juuri meidät ja tuet paikallista yrittämistä. Sellaista, joka mahdollistaa meidän elämämme ja työntekomme myös täällä maaseudulla.

Suomalaisen villan kauppa
Panostamme valikoimassamme erityisesti kotimaisuuteen. Meille on tärkeää, että kotimainen, ainutlaatuinen villa pääsee arvoiseensa käyttöön - meidän puikoillemme. Kässäpuodilta löydät myynnistä useita täysin kotimaisia lankamerkkejä, kuten
Tukuwoolin, Jalovillan ja Vuonuen. Lisäksi valikoimaamme kuuluu upeita tilalankoja, sekä kotimaisia neuletarvikkeita! Haluamme auttaa sinua valitsemaan kotimaisen vaihtoehdon. Olethan siis empimättä yhteyksissä, mikäli tarvitset lankavalintoihisi apua!

Löydät meidät myös
Instagramista ja Facebookista.

 

tukuwoolia


Fibra Natura Java

3,30
Toimituksen paino: 50 g

Istex Léttlopi

4,20
Toimituksen paino: 50 g

Laine Magazine - numero 11

25,00
7
Toimituksen paino: 350 g

Aurinkokehrä sukkalanka, Lehmus

9,90
15
Toimituksen paino: 50 g

Aholaidan lammastilan ohuempi karstalanka, luonnonvaalea

14,90
9
Toimituksen paino: 100 g

Jalovilla, Pässi sukkalanka, kurjenpolvi

18,90
2
Toimituksen paino: 100 g

Uusi Arctic Banana kampalanka, My Favorite Banana

10,90
14
Toimituksen paino: 50 g

Tukuwool fingering, yrtti

10,90
32
Toimituksen paino: 50 g