Mikä Kässäpuoti?

Mikä Kässäpuoti?

anna

 

Kässäpuoti on yhden ihmisen pieni käsityökauppa maalla. Vuonna 2018 perustettu puotimme myy pääasiassa lankoja. Verkkokauppamme varasto ja kivijalkaliike sijaitsee Hämeenkyrön Jumesniemessä, pienessä idyllisessä kylässä Pirkanmaalla. Puotia pyörittää 30-vuotias Anna. Olen neljän lapsen äiti ja mukanani kaupalla kulkee alle vuoden ikäinen vauvamme "Manta". Kolme isompaa lasta ovat koulussa tai osa-aikaisesti päiväkodissa. Käsitöitä olen harrastanut ihan lapsesta saakka. Neulomaan opin noin viisivuotiaana, kun mummuni opetti kuinka vaaleanpunaisesta langasta nelotaan nukelle villatakki. Mummu sen taisi melkein kokonaan tehdä lopulta, mutta harjoitukset jatkuivat ja kahdeksanvuotiaana opettelimme jo punaisten villasukkien tekoa!

Parikymppisenä innostuin tosissani eläimistä ja opiskelin eläintenhoitajaksi. Harjoitteluistani suurimman osan tein lammastiloilla, joten olen käynyt oikein vimpan päälle tarkastamassa mistä villa tulee! Enimmäkseen maataloushommia olen ennen opiskeluja ja niiden jälkeen tehnyt maitotiloilla, mutta tutuksi ovat myös tulleet villantuotannon eri vaiheet. Lammastiloilla harjoittelu sytytti myös rakkauden kotimaisiin villalankoihin, jota yritän parhaani mukaan saada meille tänne myyntiin. Myös muut yhteistyömme pyrimme tekemään kotimaisten pienten toimijoiden kanssa ja olemme onnistuneet siinä mielestäni oikein kivasti, kiitos kaikille yhteistyökumppaneillemme!

 

Meiltä ostaessasi tuet suomalaista pienyrittäjyyttä ja mahdollistat ihmisten työllistymisen myös maaseudulla. Pidän tärkeänä ihmisen mahdollisuutta valita oman asuinpaikkansa ja työnsä sisällön. Se on valtava etuoikeus, josta olen erittäin kiitollinen! Myös kaikki erilaiset yhteistyökuviot otan ilolla vastaan, joten älä epäröi ottaa yhteyttä mikäli sinulla on mielessäsi jokin loistava idea, jonka voisimme toteuttaa yhdessä.

<3: Anna

 

Minuun ja tekemisiini voit tutustua myös instagramissa @kassapuoti, sekä Kässäpuodin omalla YouTube -kanavalla.


Klarna Checkout
kauppiaan tiedot